perjantai 21. tammikuuta 2011

BB-Inkan salatut alastonkuvat löytyi

Hymy -lehti uutisoi löytäneensä BB:stä tutun Inka Tuomisen alastonkuvat

Big Brotherista ja Suomen huippumalli haussa -TV-sarjoista tutuksi tullut Inka Tuominen, 20, kohauttaa alastonkuvillaan. Kiltin näköisestä misusta kehkeytyi BB:ssä todellinen bilettäjä, jonka sekstailut jäivät näyttävästi Big Brotherin historian kirjoihin.
Mediassa kerrotaan Inkasta löytyneen alastonkuvia, sekä seksikotivideoita. Hymy -lehti kertoo, että sille on tarjottu ostettavaksi kotivideota, jossa Inka Tuominen nähdään harrastamassa miehen kanssa seksiä yksityisasunnon sängyllä.Inka itse on kommentoinut suostuneensa kuviin pelkästä kokeilunhalusta. Kuvia on neidin itsensä mukaan otettu baari-iltojen jatkoilta. Kuumia otoksia on tarjottu lehdille julkaistavaksi jo pitkän aikaa.

Mitäpä tämäkään artikkeli olisi ilman kuvia?


Vaakamambo pyysikin erästä naisihmistä kommentoimaan hiukan Inka Tuomisen meininkiä ja ympärillä vellovaa hulinaa. Hän halusi ymmärrettävästi pysyä nimettömänä ja hän kehitti itselleen erinomaisen "salanimen". Kutsummekin häntä nimellä MoonniinQSexy.Kommentit ja mielipiteet julkaistaan tänään illalla, kunhan MQS pääsee päivätöistään kotiin rustailemaan.

Kerrottakoon tähän nyt vielä sen verran, että MoonniinQSexy on suustaan melkoisen lahjakas naikkonen ja on kirjoittanut useita kolumneja, sekä arvosteluja. Katsotaan millaista tekstiä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti