tiistai 18. tammikuuta 2011

Esko Eerikäinen jätti erohakemuksen

Hunks-tanssija Esko Eerikäinen toimitti avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen tänään tiistaina.
Martina Aitolehti, joka  tuli laajemman yleisön tietoisuuteen ja julkisuuteen ”salasuhteestaan” Alexei Eremenko Jr:n kanssa ja tanssiryhmä Hunksien Esko Eerikäinen menivät naimisiin maistraatissa elokuussa vuonna 2007. 


pariskunnan liitto kesti reilut kolme vuotta, sillä tänään aamupäivällä Esko on laittanut eron virallisesti vireille.

Eskolla ja Martinalla on marraskuussa 2009 syntynyt tytär Victroria.


 – Tämä on minulle helvetin kova paikka. Syy miksi kerroin asiasta, oli se, että asia olisi kuitenkin tullut ilmi, ja oli parempi, että itse kerron sen. Minua on loukattu todella syvästi. Tämä on minulle kuoleman paikka, ja olen tämän asian kanssa joutunut painimaan todella paljon. Vaikka ihmistä kuinka paljon rakastaa, niin sekään ei näköjään kaikkeen riitä, Eerikäinen kertoi eron syistä maanantaina MTV3.fin Viihdeuutisille. 

Petitouhuistaan kiinni jäänyttä Martina Aitolehteä ei media ole tavoittanut kommentoimaan erokohua. Myös aiemmin hyvin aktiivisena Facebook käyttäjänä tunnettu Martina on poistanut on poistanut profiilinsa tästä sosiaalisen median palvelusta. Eskon ystävät ja tutut ovat taasen aktivoituneet naamakirjassa kannustavin viestein.

Vaakamambo odottaa innolla Martinan esiintuloa ja veikkaakin hänen puolustuslinjan olevan; Se oli vahinko, En tiedä mitä tapahtui, En tiedä miten siinä niin kävi tai perinteinen kännissä ja läpällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti